direkten väsby logo
vapes upplands väsby butik

Vapes och E-Juice i Upplands Väsby

Välkommen och upptäck vårt omfattande utbud av Vapes, E-juice, Shortfills och E-cigarettkit. Vi är passionerade för vaping och ständigt engagerade i att erbjuda våra kunder det bästa inom branschen. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vaper, kommer du att hitta ett brett utbud av högkvalitativa produkter hos oss. Utforska vår butik och låt oss vara din guide till en bättre vaping-upplevelse.

Vape varumärken

Nedan ser du endast ett axplock av de många olika vape- och e-cigarett varumärken vi säljer. Välkommen in för ett besök för att upptäcka hela vårat sortiment. Givetvis har vi också ersättningsdelar såsom coils och batterier.
vaporesso två stycken vapes

Vaporesso

Vaporesso grundades år 2015 med en passion för att förändra användares liv och erbjuda produkter som passar alla nivåer och stilar av vapers, med målet att hjälpa så många som möjligt. Vi erbjuder ett brett utbud av Vaporesso-startkit. Kom gärna in och besök oss för att upptäcka vårt sortiment!

n-one vape varumärke

N-One

N-One är branschledande inom engångs e-cigaretter och har skapat ett välkänt rykte för sina enastående smaker inom engångsvape. Vi har förutom N-one engångsvapes även deras e-juice som kommer i 10ml flaska med 14mg i nikotinstyrka.

frunk bar varumärke

Frunk bar

Frunk är ett av de främsta varumärken inom engångsvapes och erbjuder den ultimata rökupplevelsen. Vårt sortiment omfattar en mängd olika smaker såsom Orange Breeze, Twisted Apple och Watermelon Splash. Engångsvapes är kompakta vape-enheter utrustade med inbyggda batterier, som vanligtvis innehåller 20 mg nikotinsalt och 2 ml vätska. Detta motsvarar ungefär 20 cigaretter.

just juice e-juice varumärke

Just Juice

Just Juice är ett ungt brittiskt företag som grundades år 2019 av två individer som tröttnade på komplicerade och högljudda förpackningar. Deras mål var enkelt: att sluta röka. Och de ansåg att utbudet på marknaden var alltför invecklat för deras smak. Efter flera års produktutveckling lanserade de "Just Juice," en serie okomplicerade och renodlade fruktsmaker för vape-marknaden.

18-års gräns på vapes, e-cigaretter och e-juice

För att handla elektroniska cigaretter och vape produkter måste samtliga kunder vara minst 18 år gamla. Vid tveksamheter om ålder, särskilt om du ser ut att vara under 25 år, kan vi komma att be om legitimation. Denna praxis är avsedd att säkerställa och främja ansvarsfull användning av våra produkter.

Vanliga frågor och fundceringar om våra vapes

Jag vill handla den vape med högsta antal puffar, vilken ska jag välja?

Den här frågan ställs ofta i relation till de engångsvapes som vi säljer. Det är viktigt att komma ihåg att uppskattningen av antalet "puffar" eller bloss som en engångsvape kan ge är bara en ungefärlig siffra och oftast baserad på det maximala möjliga antalet bloss.

Det är också värt att notera att de flesta av våra engångsvapes innehåller 2 ml e-vätska, vilket är den högsta tillåtna volymen enligt EU's TPD regelverk.

Det som verkligen skiljer våra engångsvapes åt är smakprofilen och den tekniska aspekten. Till exempel kan olika engångsvapes ha olika spolresistans (coils), vilket kan påverka hur många "puffar" du får från dem.

Vi rekommenderar istället att du fokuserar på att hitta en engångsvape som passar dina personliga preferenser när det gäller smak och teknik, eftersom det kan vara en mer givande upplevelse än att enbart jaga antalet puffar.

Jag är ny och vill börja vejpa för att sluta röka. Vilken produkt rekommenderar ni?

Om du är ny på vaping och överväger att använda det som ett alternativ för att sluta röka, rekommenderar vi att du börjar med engångsvapes. Dessa är extremt enkla att använda och ger dig möjligheten att enkelt testa om vaping passar dig.

När du har fått en känsla för vaping, är "pod system" ett bra nästa steg. Dessa enheter är särskilt utformade för nybörjare och har en användarvänlig design. De är enkla att förstå och använda, och du behöver oftast bara byta ut "podden" eller patronen när smaken börjar kännas bränd.

Om du längre fram vill utforska mer avancerade alternativ har vi också "boxmods" och AIO (allt-i-ett enheter). Dessa enheter ger dig fler konfigurationsmöjligheter, men de är mer komplicerade och kräver mer kunskap om vaping. De är inte rekommenderade för nybörjare, men kan vara intressanta om du utvecklar ett starkt intresse för vaping och vill experimentera mer.

Är användningen av vapes ett effektivt sätt att sluta röka?

För närvarande finns det studier från England som indikerar att vapes kan vara effektiva för att hjälpa människor att sluta röka. Dessa studier pekar till och med på att vapes kan vara mer framgångsrika än traditionella nikotinersättningsterapier. Trots det visar resultaten fortfarande att majoriteten inte lyckas sluta röka även med hjälp av vapes. Sammanfattningsvis, med avseende på effektiviteten i jämförelse med traditionella alternativ för att sluta röka, betraktas vapes som ett utmärkt alternativ.

Utifrån vår erfarenhet har vi sett att många rökare kan kraftigt minska sin tobaksförbrukning med hjälp av vapes. Det är inte ovanligt att en rökare, som tidigare rökt ett paket cigaretter om dagen, minskar till endast några få cigaretter med hjälp av vapes.

Det är värt att notera att i Skandinavien har vi också en unik och enkel tillgång till snus, vilket är ett annat alternativ som kan hjälpa människor att sluta röka. Det är viktigt att söka råd från en hälsoexpert för att hitta den bästa metoden som passar dina behov om du försöker sluta röka.

Var kan nybörjare hitta tillförlitlig information för att lära sig mer om vapes?

Om du är ny på vapes och vill lära dig mer om det, är en av de bästa resurserna webbplatsen alltomvapes.se. De ger omfattande information om vaping, inklusive dess fördelar, olika typer av enheter, säkerhetsriktlinjer och mer. Du kan besöka deras hemsida på Allt Om Vapes för att få tillgång till värdefulla resurser och utbildningsmaterial som hjälper dig att komma igång med vaping på ett säkert och ansvarsfullt sätt.